Terug naar de homepagina
Kok Wijnegem

Functieomschrijving

  • Als Kok sta je in voor de dagdagelijks productie van gerechten met bijzondere aandacht voor smaken, texturen, etc.
  • Je controleert de leveringen en de stock.
  • Je streeft voortdurend naar een optimale kostenbeheersing (food & non-food).
  • Je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de keuken en geeft de kwaliteit van de prestatie door op events.
  • Je stelt de HACCP procedures op punt en zorgt voor de opvolging hiervan.
  • Als Kok werk je in een ploeg van 5 medewerkers.

Profielomschrijving

  • Als Kok beschik je over een hotelschooldiploma en over een aantal jaren ervaring als kok.
  • Je hebt een ruime en relevante ervaring in de organisatie van een keuken en bent culinaire sterk.
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd voor deze afwisselende functie.
  • Dankzij je persoonlijkheid en je ervaring presteer je goed op zowel individueel niveau als in team.
  • Je bent sterk in het plannen en organiseren van je eigen werk en je neemt je verantwoordelijkheid op.
  • Je staat open voor veranderingen en hebt een hoog aanpassingsvermogen.
  • Je bent dynamisch, sociaal en flexibel¬† alsook klantgericht vriendelijk en commercieel.
  • Kennis van informatica is een plus.
  • Je spreekt zeer goed Nederlands.

Aanbod

  • Amalthea biedt je een boeiende functie in een dynamische en gezonde organisatie.
  • Je komt terecht in een aangename werkomgeving binnen een gemotiveerde ploeg.
  • Je krijgt een correct salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Keywords

Solliciteer voor deze vacature